SkyUp залишається в українському небі: авіакомпанія відновила продаж квитків

Польоти в Україну залишаються безпечними й захищеними

Авіакомпанія SkyUp Airlines заявляє, що продовжує здійснювати польоти над Україною без змін і відновлює продаж квитків на всі рейси. Вони вже доступні на сайті авіаперевізника, про це йдеться на сайті авіперевізника, передає Hubs.ua.

«Завдяки спільним діям авіакомпанії та уряду SkyUp залишається в українському небі у повному обсязі. Авіаперевізник працює у штатному режимі», —  повідомив гендиректор SkyUp, Дмитро Сєроухов.

Сєроухов також повідомив, що SkyUp провела складні переговори зі страховиками, Міністерством інфраструктури та урядом, і це дало позитивний результат — польоти в Україну залишаються безпечними й захищеними.

За його словами, при цьому закордонні партнери авіакомпанії «продовжують регулярно оцінювати власні ризики й вести моніторинг ситуації» довкола України.

Нагадаємо, раніше ескалація інформаційної ситуації навколо України призвела до того, що ряд страхових компаній повідомили про припинення страхування літаків для польотів над Україною. Це створювало ризик обмеження польотів у повітряному просторі України.

Як повідомлялось раніше, авіакомпанія SkyUp тимчасово припинила продаж квитків: названа причина.

*

Top