Авіакомпанія SkyUp тимчасово припинила продаж квитків: названа причина

Лізингодавці вимагають повернути літаки на територію ЄС

Авіакомпанія SkyUp припинила продаж квитків на вильоти з 14 по 16 лютого та очікує на вирішення ситуації щодо можливості виконання польотів, повідомляє сайт компанії SkyUp, передає Hubs.ua.

«Ситуація, яка склалася, потребує вирішення на державному рівні. Наразі ми працюємо спільно з державними структурами для пошуку варіантів розв’язання проблеми. Ми робимо все можливе, щоб продовжувати виконувати рейси у штатному режимі, але не можемо ігнорувати вимоги лізингодавців. Ми тимчасово припинили продаж квитків на вильоти з 14 по 16 лютого 2022 року та очікуємо на вирішення ситуації», — повідомив гендиректор SkyUp Дмитро Сєроухов.

В авіакомпанії нагадали, що 12 лютого найбільші світові страхові компанії повідомили українських авіаперевізників про те, що протягом 48 годин припиняють страхування літаків для польотів у повітряному просторі України у зв’язку з підвищеними ризиками початку бойових дій.

Відповідно власники повітряних суден — лізингодавці — вимагають якомога скорішого повернення літаків на територію ЄС.

Як повідомлялось раніше, літак SkyUp з Мадейри не зміг сісти в Києві. Власник судна заборонив вхід в повітряний простір України.

Один коментар;

  1. Інтернетна диспетчерка Валя said:

    От уроди.
    Самі наробили шороху про «початок війни» і тепер вирішують «зненацьківну промблему».
    А якщо війна і до 16, чи як вже он репетують — 20 лютого не буде започаткован, і подальші її дати не не будуть визначені, то так і буде люд планетарний сидіти в очікуванні відкриття авіарейсів ?

*

Top