Що таке конференц-сервіс

На правах реклами

Що називають конференц-сервісом

Конференц сервіс – це організація ділових заходів (лекцій, конференцій, зустрічей, тренінгів тощо) на професійному рівні. Так, замовивши конференц-послуги, вам не потрібно буде турбуватися про те, як все влаштувати. За вас це зроблять професійні організатори. За бажанням ви також можете брати участь в деяких чи всіх етапах підготовки заходу.

Як правило, до конференц-послуг входить:

  • продумування детального плану з урахуванням бюджету;
  • створення комфортних умов заходу за окреслений період;
  • надання приміщення для проведення заходу;
  • бронювання номерів для відпочинку та проживання гостей учасників;
  • кейтеринг (забезпечення банкетів, кава-брейків, ланчів тощо).

Так, комплекс з обслуговування заходів різних типів може охоплювати конференц-зали, готелі, місця для відпочинку, ресторани тощо.

EQUIDES CLUB: конференц-зали високого рівня

Якщо вам потрібен конференц сервіс в Києві або передмісті, обирайте  EQUIDES CLUB. Це заміський комплекс, на території якого розташовані готелі, ресторани та найголовніше – сучасні конференц холи. Серед них є конференц-зал та два конференц-класи (один з них трансформер).

Усі приміщення для заходів в EQUIDES CLUB мають:

  • якісне освітлення;
  • зручні меблі;
  • достатньо простору;
  • якісний Wi-Fi;
  • вишуканий дизайн.

Так, конференц-зали в заміському комплексі EQUIDES CLUB оснащені всім необхідним. Водночас якщо чогось не вистачатиме для вашого бізнес-заходу, ми створимо індивідуальні умови.

Бізнес-заходи за участі великої кількості людей зазвичай проводяться в конференц-залах. Проте це не єдиний варіант. Для зустрічей, призначених для обмеженої кількості учасників, у конференц-сервісі EQUIDES можна орендувати ресторан Chalet Equides. Фото приміщень для ділових заходів можна побачити на сайті заміського комплексу.

Після проведення конференції/лекції учасники можуть приємно провести дозвілля, оскільки на території комплексу розташовані гольф-центр, кінний клуб, два ресторани з вишуканою кухнею та СПА-центр. Якщо конференція триватиме декілька днів, то гості можуть розміститися у готелях чи бунгало на території комплексу.

Щоб замовити оренду залів у конференц-холі EQUIDES CLUB, а також розповісти про необхідні умови, які потрібні для вашого заходу, зв’язуйтеся з нами у зручний для вас спосіб.

Контакти:

Новообухівська траса, с. Лісники

вул. Вишнева, 36 (15 хвилин від центру столиці)

info@equides.com.ua

+38 (050) 338 58 58

*

Top