Застосунки, які не дадуть вам нудьгувати

На правах реклами

Play Market і App Store можуть запропонувати безліч цікавих застосунків на будь-який смак. З їхньою допомогою можна підібрати правильне харчування та програму тренувань, культурно розвиватися або як слід розважитися. Також ці застосунки зовсім не вимогливі — звичайний смартфон до 3000 гривень, який ви можете купити в магазині Vodafone, без проблем їх запустить. Тому ми розповімо про декілька таких цікавих програм.

DailyArt

DailyArt — це застосунок для тих, хто цікавиться мистецтвом і хоче дізнатися для себе щось нове. Бажаєте знати, чому Ван Гог відрізав собі вухо? Хто та пані на портреті Пікассо чи як створювалися відомі твори? Тоді завантажуйте DailyArt — нудно вам точно не буде.

Duolingo

Duolingo — це одна з найпопулярніших програм для вивчення іноземних мов за допомогою смартфону. Навчання влаштовано у вигляді гри: виконуючи завдання, ви засвоюєте нову лексику та граматику. Ще ви ніколи не забуватимете тренуватися, адже сова Дуо завжди нагадає про щоденний план.

TED

Бажаєте перевернути свій світогляд? Тоді завантажуйте цю програму. В ній відомі у своїй сфері спікери говорять на різні теми — від технологій до психології. Практично всі виступи англійською мовою, але для тих, хто погано її розуміє, є українські та російські субтитри.

Stepik

Stepik — це онлайн-курси, які підійдуть тим, хто хоче поглибити знання у програмуванні, математиці, біології, фізиці та багатьох інших дисциплінах. Тому якщо готові вчитися, ласкаво просимо.

Adidas Training

Adidas Training — це тренування від відомого спортивного бренду. Тренажери та відвідування зали не потрібні, можна спокійно займатися вдома. У застосунку є кілька програм, орієнтованих на підкачування тіла, схуднення та розтяжки.

Brain Test

Brain Test — це чудовий спосіб поєднати приємне з корисним. Принаймні запустивши цю програму, ви не тільки добре відпочинете, але й потренуєте мозок, аби він завжди був у тонусі.

*

Top