Виручка Snap виросла на 64%

Вартість акцій компанії зросла на 59%

Акції Snap, які постраждали через обвал котирувань Meta, відіграли падіння на постмаркеті, піднявшись на 59%, передає Hubs.ua.

Таким чином інвестори відреагували на звітність компанії, що показала перший в її історії квартальний чистий прибуток у 64% і перевершила очікування Уолл-Стріт.

Чистий прибуток склав $22,6 млн порівняно з збитком у розмірі $113,1 млн за аналогічний період роком раніше. На акцію прибуток (non-GAAP) склав 22 центи проти 10 центів, яких очікували експерти, опитані Refinitiv, зазначає CNBC. Виручка досягла $1,3 млрд (проти $1,2 млрд у прогнозі Refinitiv). Число щоденних активних користувачів сервісу склало 319 млн, тоді як аналітики StreetAccount очікували лише 316,9 млн. Середній дохід Snap з одного користувача склав $4,06 — проти $3,79 у прогнозі StreetAccount.

У звіті Snap, основним активом якого є популярний у США месенджер Snapchat, розповів про інвестиції в технології доповненої реальності та партнерства з виробниками контенту. Ці інвестиції сприяли підвищенню залучення користувачів, заявили в компанії. Наприклад, кількість користувачів функції Spotlight (аналог TikTok), що підписалися на одного з авторів контенту, зросла більше ніж у два в порівнянні з попереднім кварталом. Компанія також додала 160 нових міжнародних каналів для своєї платформи преміум-контенту Discover.

Нагадаємо, Meta втратить приблизно $10 млрд у 2022 році через зміни конфіденційності в iOS 15.

*

Top