В Україні відбудеться благодійний забіг для допомоги онкохворим дітям

DobroRun

24-25 жовтня пройде найдушевніший забіг країни DobroRun. Особливість DobroRun – взяти участь у проекті можна з будь-якого місця України та світу. Усі реєстраційні внески будуть перераховані на потреби онкохворих дітей – підопічних благодійного фонду «Таблеточки».

Зареєструватися на DobroRun і зробити свій благодійний внесок можна на сайті dobrorun.tabletochki.org.

DobroRun – це інклюзивний проект не про спортивні рекорди чи витривалість, а про добрі вчинки. На вибір доступні дистанції для всіх рівнів підготовки: від 500 м для початківців до 25 км для справжніх профі. Дистанцію можна пробігти, пройти або подолати інший способом у будь-який день з 24 по 25 жовтня 2020 року у зручний час та у комфортному темпі.

Усі учасники, які зроблять благодійний внесок, за бажанням після забігу отримають медаль фінішера DobroRun поштою. Також передбачена опція участі «Не біжу, але допоможу», яка дозволяє долучитися до ініціативи, але не долати дистанцію. Щоб показати свою солідарність з дітьми, які борються з раком, учасники забігу також можуть взяти улюблену дитячу іграшку та подолати дистанцію разом із нею.

Приєднатися до благодійного забігу DobroRun можна з будь-якого куточка України та світу.

Учасники з Києва зможуть стартувати в парку «Наталка» або ВДНГ, де 24-25 жовтня працюватимуть фан-зони та станції гідратації DobroRun.

Бігти можна самостійно або в команді – з сім’єю, друзями чи колегами, зберігаючи безпечну дистанцію на свіжому повітрі.

*

Top