В День пам'яті Героїв Крут президент започаткував премію для найкращих курсантів

Курсанти та ліцеїсти отримали сертифікати на грошову премію

Сьогодні, 29 січня, у Києві пройшла хода пам’яті Героїв Крут, мітинг також відбувся на місці легендарного бою під Крутами в Чернігівській області. У церемонії вшанування пам’яті Героїв Крут узяв участь президент Зеленський, глава держави поклав квіти до пам’ятного хреста Героям Крут на Аскольдовій могилі у Києві, пише сайт ОП, повідомляє Hubs.ua.

Президент Зеленський відвідав Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, де вшанував пам’ять Героїв Крут разом із найкращими курсантами та ліцеїстами навчальних закладів з усієї України, які опановують «військову справу, щоб у майбутньому поповнити лави українського війська», 

За словами глави держави, починаючи з поточного року, щорічно в цей день найкращих курсантів відзначатимуть грошовою премією від президента України.

«І сьогодні деякі з вас стануть першими, хто отримає цю премію. Я впевнений, що ви точно готові в майбутньому боронити Україну, і точно не заради грошей. Але ви маєте знати: ваша держава вас цінує», – зазначив президент.

Президент вручив першим курсантам і ліцеїстам сертифікати на грошову премію та цінні подарунки за успіхи у навчанні.

Глава держави зауважив, що розмір премії встановили такий, щоб її вистачило, зокрема, на подарунки рідним, близьким, командирам та бойовим побратимам.

Як повідомлялось раніше, Київрада схвалила виплату премій столичним лікарям.

*

Top