Українці зможуть отримати послугу відкладеного платежу за покупки: стартап Ocean.me запускає новий сервіс в Україні

BNPL-сервіс запрацює за підтримки АТ "Таскомбанк"

«Таскомбанк» та український фінтех-стартап Ocean.me запускає BNPL-сервіс (buy now pay later / купуй зараз, сплачуй пізніше). Він надає послугу відкладеного платежу за покупки, повідомляє Таскомбанк, передає Hubs.ua.

Новий сервіс від Ocean.me пропонує своїм клієнтам послугу відкладеного платежу за покупки, що є своєрідною альтернативою традиційному кредитуванню. Це дозволяє купувати товари з безвідсотковою виплатою на 2 місяці.

“Ми хочемо зробити життя покупців простішим, саме тому започатковуємо нове покоління шопінгу в Україні. Вже зараз ми реалізували безкоштовну розстрочку, найближчим часом запровадимо прості умови повернень. Наша мета — зробити легкий і прозорий сервіс, який стане невід’ємною частиною шопінг-рутини кожного українця”, — зазначив Антон Пятигін, співзасновник компанії Ocean.me.

Сервіс уже набирає обертів та планує стрімке збільшення кількості партнерів і клієнтів. Для швидкого розвитку проекту група “ТАС”, до якої входить АТ “Таскомбанк”, найближчим часом планує входження в капітал Ocean.me з метою надання інвестиції.

“Група «ТАС» вирішила надати для розвитку Ocean.me безлімітне фінансування. Переконаний, що у партнерстві з Таскомбанком новий BNPL-сервіс від Ocean.me не лише започаткує новий тренд на фінансовому ринку України, а й стане безперечним лідером у цьому сегменті», — підкреслив засновник групи “ТАС” Сергій Тігіпко.

Наразі Ocean.me активно розвиває співпрацю з українськими топ-брендами. Першими проект підтримали ONLY GOOD, Kachorovska та HAVE A REST. Товари цих брендів уже можна придбати однаковими платежами без відсотків. До анонсу співпраці з Ocean.me готуються також інші відомі українські дизайнери. Доєднатися до сервісу може будь-який магазин.

Сервіс купівлі товару з відстроченими платежами, якому ще нема аналогів в Україні, доступний як на сайтах e-commerce учасників ринку, так і в каталозі товарів у додатку Ocean.me Для реєстрації на Ocean.me достатньо лише номеру мобільного телефону.

Сервіс доступний усім клієнтам, незалежно від банку обслуговування чи мобільного оператора. Більше того, зовсім не обов’язково бути клієнтом будь-якого банку взагалі, щоб отримати товар у розстрочку і скористатися перевагами нової послуги на фінансовому ринку України — BNPL-сервісу.

Нагадаємо, Оcean.me працює з 2020 року та вже має 100 тис. зареєстрованих клієнтів. Наразі додаток активізується у BNPL-сегменті.

Як повідомлялось раніше, ізраїльський стартап друкує м’ясо на 3D-принтері.

*

Top