Португальці побудуть в Україні завод будматеріалів
Фото: Google.Images

Випуск продукції запланован на 2023 р.

Португальська компанія TCS підтвердила намір побудувати у Вінниці завод із виробництва будівельних матеріалів. Запланований обсяг інвестицій – 33 млн євро. Про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов на сторінці Facebook, передає Hubs.ua.

За його словами, будівництво заводу розпочнеться вже цього року. На заводі вироблятимуться будівельні блоки «за інноваційною системою та європейськими стандартами».

Мер Вінниці також зазначив, що компанія TCS планує інвестувати у будівництво підприємства з виробництва будівельних матеріалів близько 33 млн євро.

Завершити будівництво заводу у повному обсязі планується у 2025 році. Водночас, випускати продукцію завод планує розпочати вже у 2023 році.

У Вінницькій міській раді додали, що після завершення всіх етапів будівництва на підприємстві планується створити понад 200 робочих місць.

Зазначається, що компанія-інвестор та міськрада підписали договір суборенди земельної ділянки та договір про провадження господарської діяльності ТОВ «ТІСІЕС Українські Інвестиції» в межах Вінницького індустріального парку.

Нагадаємо, минулого року Мінекономіки розпочало відбір проектів для «інвестнянь».

*

Top