Льюїс Хемілтон інвестував гроші в лондонський стартап Zapp

Керівництво компанії відмовилося коментувати розмір частки британця

Семикратний чемпіон Формули 1 Льюїс Хемілтон став інвестором лондонського стартапу — фірми Zapp. Компанія спеціалізується на доставці продуктів харчування. Керівництво компанії відмовилося коментувати розмір частки британця, пише cnbc, повідомляє Hubs.ua.

«За допомогою цього нового капіталу ми зосередимося на досягненні прибутковості на наших існуючих ринках, а також залучимо Zapp до нових клієнтів по всьому світу», – сказав співзасновник Zapp Джо Фалтер у заяві.

Фірма Zapp стала однією з перших, хто скористався епохою пандемії та необхідністю для доставки продуктів та товарів першої необхідності людям, які зіткнулися з обмеженнями.

У Zapp стверджують, що вони відрізняються від конкурентів, оскільки їх додаток пропонує цифрову альтернативу магазину, а не онлайн-версію супермаркету, як Tesco або Sainsbury’s.

Незважаючи на послаблення карантинних заходів у Сполученому Королівстві, Zapp продовжує залишатися популярним сервісом, оскільки доставляє товари швидше за конкурентів – менш ніж за 20 хвилин.

Зараз компанія працює в семи містах, включаючи Лондон, Амстердам і Париж.

Як повідомлялось раніше, каліфорнійський стартап виростив у лабораторії блакитний тунець.

*

Top