Криптобіржа Binance інвестувала $200 млн у Forbes: кошти допоможуть виданню реалізувати свій план злиття

Binance стане одним із 2 найбільших власників Forbes

Найбільша криптовалютна біржа у світі Binance інвестувала $200 млн у журнал Forbes, про це пише CNBC, повідомляє Hubs.ua.

Видання зазначає, що кошти допоможуть Forbes реалізувати свій план злиття з публічною компанією (SPAC) у першому кварталі.

При цьому, Binance стане одним із 2 найбільших власників Forbes після його лістингу (він буде зареєстрований на Нью-Йоркській фондовій біржі під тикером «FRBS»).

За даними джерел видання, Binance отримає також 2 місця із 9 у раді директорів Forbes.

У той час, як криптовалютні компанії вийшли на біржу, рекламуються на спортивних аренах та захопили прямий ефір завдяки підтримці знаменитостей, це перша велика інвестиція сектора у традиційну американську медіа-власність.

«Це категорія, до якої нещодавно приєднався засновник і генеральний директор Binance Чанпен Чжао. Минулого місяця статки Чжао Bloomberg News оцінив в $96 млрд. Ця оцінка виключає його особисті криптовалютні активи, і робить його найбагатшим підприємцем у галузі», — повідомило видання.

Нагадаємо, американський діловий журнал Forbes був заснований більше століття тому Стівом Форбсом. У 2014 році Forbes, відомий своїм флагманським журналом, продав 95% акцій гонконгській компанії Integrated Whale Media за $475 млн. Також Forbes відомий своїми щорічними рейтингами найбагатших бізнес-магнатів світу.

Як повідомлялось раніше, криптовалютна біржа Binance стала партнером ФК «Лаціо».

*

Top