пиво, бизнес, крафтовое пиво

Усі виробничі майданчики "Оболоні" працюють в умовах воєнного стану

Корпорація «Оболонь» (Київ), одна з найбільших пивоварних компаній у країні, 10 березня припинила співпрацю в будь-якому вигляді з країною-агресором РФ і всіма компаніями, що розташовані на її території, а також заборонила використання своєї торговельної марки на території Росії , повідомляється на сайті «Оболоні», передає Hubs.ua.

«Наша компанія ухвалила рішення про припинення будь-якої співпраці із РФ та компаніями на її території. Ми не підтримуємо будь-яких зв’язків з країною-агресором. Використання на території Росії українських торговельних марок від компанії «Оболонь» суперечить нашим принципам та громадянській позиції», — зазначено в повідомлення виробника.

За даними компанії, усі виробничі майданчики «Оболоні» працюють в умовах воєнного стану та спрямували свої зусилля на забезпечення захисників України та цивільного населення питною водою та необхідною військовою допомогою.

«Ми засуджуємо військову агресію та замах на територіальну цілісність України з боку Росії – це невгамовний біль і страшна трагедія. Але ми, як і всі українці, робили й будемо робити все залежне від нас для підтримки нашої держави на шляху до перемоги!» — йдеться в повідомленні «Оболоні».

Як повідомлялося, з 1 березня в Києві заборонено продавати алкогольну продукцію.

Аналогічне рішення розірвати зв’язки з РФ через її вторгнення в Україну 2 березня ухвалило ТОВ «ЛВН Лімітед» (Вінниця), яке виробляє лікеро-горілчані вироби під ТМ Nemiroff.

Як повідомлялось раніше, Україна може отримати близько $4,5 млрд від МВФ та Світового банку.

*

Top