Huawei випустила «розумні» окуляри

Ціна гаджета становить 267 доларів

Компанія Huawei представила нові «розумні» окуляри — перші окуляри Huawei на основі операційної системи HarmonyOS, пише GSMArena.

Особливістю новинки стали знімні лінзи — вони об’єднані в загальний модуль, що кріпиться на магнітах до дужок. Лінзи можуть бути як сонцезахисними, так і коригуючими, а для оправи доступні кілька варіантів дизайну: кругла, прямокутна та авіатори.

У дужки вбудовані динаміки та мікрофони пристрою, а також акумулятори для роботи електроніки. Підтримується Bluetooth 5.2.

Розумні окуляри отримали захист від вологи за стандартом PX4, а час роботи без підзарядки становить до 16 годин. Працюють окуляри на основі фірмової операційної системи HarmonyOS. HarmonyOS дозволяє виводити в поле зору користувача різноманітну корисну інформацію, від коротких повідомлень до розкладу. Дотиком до дужки можна керувати відтворенням звуку, відхиляти та приймати дзвінки.

Крім того, окуляри стежать за поставою, відстежуючи час, проведений з опущеною головою.

Ціна гаджета становить 267 доларів, сонцезахисний варіант – 298 доларів.

Нагадаємо, раніше компанія Facebook спільно з відомим брендом Ray-Ban презентувала «розумні» окуляри під назвою Ray-Ban Stories, які вміють знімати відео, фото, а також приймати дзвінки та відтворювати музику.

*

Top