Французький необанк Qonto збирається відкрити офіс розробки в Україні (уточнено)

Компанія наймає розробників в Україні

Французька фінтех-компанія Qonto наймає співробітників в Україні, а в майбутньому розглядає можливість відкриття офісу розробки в Україні. Нещодавно Qonto залучила $552 млн з оцінкою $5 млрд., повідомляє ain.ua, передає Hubs.ua.

На український ринок стартап виходить в партнерстві з українською компанією WeSoftYou.

Спершу необанк планує найняти одну команду, а в подальшому — відкрити офіс розробки в Україні.

Наймати українських розробників сервіс почав ще у грудні 2021. Зараз відкриті вакансії Ruby on Rails розробників. Основна команда розташовується у Франції, але Qonto має досвід найму в інших європейських країнах.

До 2025 компанія планує збільшити число користувачів до одного мільйона, а кількість співробітників з 500 до 2 000.

Qonto — необанк для підприємців, який обслуговує малий і середній бізнес та фрілансерів. Сервіс об’єднує в собі банківські послуги, бухгалтерський облік та керування витратами.

12 січня стало відомо, що Qonto залучив $552 млн в раунді D. Це один з найбільших раундів в історії Франції. Лід-інвестори — Tiger Global та TCV. Минулий раунд на 100 млн євро вдалось отримати два роки тому — у січні 2020-го. Загалом стартап отримав понад $700 млн інвестицій. Оцінка сервісу виросла до $5 млрд.

Нагадаємо, британський фінтех-стартап Fintech Farm, який відкриває необанки на ринках, що розвиваються, залучив $7,4 млн інвестицій.

 

*

Top