Стартап Дубілета залучив $7,4 млн інвестицій
Дмитро Дубілет

Компанія Fintech Farm планує запускати необанки у восьми країнах Азії та Африки

Британський фінтех-стартап Fintech Farm, який відкриває необанки на ринках, що розвиваються, залучив $7,4 млн інвестицій, пише TechCrunch, передає Hubs.ua.

«Ми створили компанію, яка запускає цифрові банки у різних країнах світу у партнерстві з традиційними банками. Компанія називається Fintech Farm («Ферма» — тому, що ми «вирощуємо» звірят у банківських додатках у різних країнах)», — повідомив Дмитро Дубілет у своєму Telegram.

Новий раунд очолили Flyer One Ventures (екс-Genesis Investments) та фінтех компанія Solid. Також у раунді брали участь африканский маркетплейс Jiji, та фонди TA Ventures, u.ventures та AVentures Capital.

Компанія планує використовувати інвестиції для запуску необанків у восьми країнах Азії та Африки протягом наступних двох років. Однією з перших країн де буде запущено платформу стане Нігерія – проект стартуватиме найближчими місяцями.

За словами співзасновника стартапу Fintech Farm стане мільярдним бізнесом і проведе IPO у найближчому майбутньому.

«Сьогодні у нашій компанії працює близько 100 осіб. Але ми дуже швидко ростемо, і у нас відкрито дуже багато вакансій», — добавив Дубілет.

Як повідомлялось раніше, український водневий стартап залучив ще $62 млн.

*

Top