Електромобільний стартап Polestar висміяв Tesla і Volkswagen у своїй рекламі (Відео)

Компанія випустила рекламу до фіналу спортивного чемпіонату Super Bowl

Американський виробник електромобілів Polestar випустив рекламу до фіналу спортивного чемпіонату Super Bowl. У своєму 30-секундному відеоролику компанія висміяла своїх конкурентів Tesla і Volkswagen, пише CNBC, передає Hubs.ua.

Реклама має назву «Без компромісів» простий і лаконічний. У ньому компанія презентує свій новий електромобіль Polestar 2 і перераховує, чого саме намагається уникати у своєму бізнесі, посилаючись на факти з історії брендів-конкурентів.

Під час презентації електрокару у відео з’являються такі лозунги: «Жодних брудних секретів», «Без пустих обіцянок», «Ніяких бла-бла-бла».

Крім того, компанія згадує так званий «дизельгейт» і «підкорення Марсу». Перше – посилання до скандалу із заниженням показників шкідливих викидів дизельних авто Volkswagen. Друге – висміювання засновника Tesla Ілона Маска, який заявляє про підкорення Марсу до 2026 року. Реклама закінчується словами «№2» із зображенням Polestar 2.

Нгадаємо, компанія Polestar планує провести IPO у першій половині 2022 року. Автовиробник контролюється компанією Volvo і її власником Geely Automobile.

«Super Bowl – це культурний захід і низка можливостей донести послання Polestar широкій аудиторії. Ми – молодий і амбіційний бренд, що вірить у принцип «без компромісів» стосовно нашого дизайну, зусиль для забезпечення стійкого розвитку і продуктивності наших авто», – прокоментував рекламний відеоролик СЕО Polestar Томас Інгенлат.

Як повідомлялось раніше, електровантажівка CoolOn виїхала на тести і дебютує на ринку цього року.

*

Top