Український стартап: електровантажівка CoolOn виїхала на тести і дебютує на ринку цього року (Відео)

Вартість авта із запасом ходу до 300 км складатиме $16 тис

В українських ЗМІ з’явилася інформація про сенсаційну електричну вантажівку CoolOn для міської доставки, яка зможе перевозити 1,5-2,5 тонни вантажу, матиме запас ходу від 200 до 300 км, а коштуватиме – лише $16 тис. Зокрема про це повідомляє сайт компанії, керівник проєкту Coolon Motors Віталій Бризгалов у фейсбук, передає Hubs.ua.

Компанія Coolon Motors з Кривого Рогу опублікувала відео тестів своєї електричної вантажівки CoolОn. Новинка ціною близько $16 тис надійде в продаж вже в цьому році.

Керівник проекту та виконавчий директор Coolon Motors Віталій Бризгалов розповів, що випробування прототипу CoolОn проходять у будь-яку погоду. Паралельно відпрацьовуються та вдосконалюються технології, проводиться підготовка до сертифікації електровантажівки.

Всі елементи автомобіля розроблені власними силами з урахуванням сучасних матеріалів і технологій. Крім того, максимально спрощені операції з виготовлення вантажівки.

У компанії планують надавати електромобіль в лізинг, за який можна буде виплачувати за рахунок зекономленого палива.

Бризгалов  анонсував збір інвестицій для свого проєкту: «Це буде унікальний інвестиційний проект для нас і України. Ми узгодили всі можливості для інвесторів і готові запросити навіть дрібних інвесторів на найпершому етапі раунду, що дає найбільше можливостей зростати разом з нами. Тому приєднуйтесь, як інвестор вже з понеділка, бо це дуже обмежена можливість».

Як повідомлялось раніше, Фонд Сороса купив акцій стартапу Rivian.

*

Top