Авіаперельоти над Україною: Lufthansa призупиняє всі рейси в Україну з 21 по 28 лютого

Про подальші рейси до та з української столиці Lufthansa ухвалить рішення пізніше

Німецька авіакомпанія Lufthansa призупиняє всі рейси до Києва та з Києва із 21 до 28 лютого. Про це йдеться у повідомленні на сайті перевізникаМінінфраструктури та спеціальний представник МЗС України з питань санкційної політики Олексій Макеєв у Twitter, передає Hubs.ua.

«Сьогодні компанія Lufthansa Group прийняла рішення про тимчасове припинення авіаперевезень до Києва та Одеси. Обмеження запроваджуються на період з 21 по 28 лютого. Окремі рейси з Києва та Одеси будуть здійснюватися ще сьогодні і завтра. Прохання до пасажирів скасованих рейсів зв’язатися з сервісним центром Lufthansa. Рейси з та у Львів зберігаються у звичному режимі», — повідомило Мінінфраструктури в суботу ввечері.

Про причини призупинення авіарейсів у Lufthansa не повідомили, проте зазначили, що компанія «постійно стежить за ситуацією» і прийме рішення про подальші рейси пізніше.

У разі скасування рейсу пасажирам рекомендують звертатися до сервісного центру Lufthansa або до туристичного агентства, щоб обговорити подальші плани подорожі.

«Залиште свій номер мобільного телефону при бронюванні, і ми автоматично повідомимо вас про будь-які зміни. Якщо ваш рейс скасовано, зверніться до сервісного центру Lufthansa або до туристичного агентства, щоб обговорити подальші плани подорожі», – йдеться у повідомленні авіакомпанії.

Спеціальний представник МЗС України з питань санкційної політики Олексій Макеєв написав у Twitter, що хотів би почути від авіакомпанії причини такого рішення.

«Було б чудово, щоб у ваших поясненнях були слова «російські загрози вторгнення в Україну». Ви також скоротите рейси до Москви?», — написав Макеєв у соцмережі.

Як повідомлялось раніше, лоукостер Ryanair обіцяє літати до Києва доки не станеться «Soviet invasion».

*

Top