Україна має відмовитися від кабальної співпраці з МВФ, – Ярослав Москаленко

Упродовж п’яти років влада вела неефективну кредитно-фінансову політику.

Про це заявив лідер партії «За Майбутнє» на Київщині Ярослав Москаленко під час «Відкритого форуму прихильників» політичної сили.

«Сьогодні людей турбує комуналка, безробіття, алкоголізм та наркоманія. Шість років тому Київщину, як і Україну, турбувало питання війни. Люди переживали за якість медицини, освіти. Хотіли кращого – доріг та нових дитячих майданчиків. За останні п’ять років змінилися погляди на життя. Люди найбільше бояться побачити платіжку за комуналку», – зазначив Москаленко.

Він додав, що саме велика кількість кредитів, які набрала влада, не дає країні розвиватися.

«Це ганебна кредитно-фінансова політика. Останні п’ять років усі уряди брали кредити. Брали і раділи. Але мільярдні позики не йшли в економіку, їх проїдали. Сплачували відсотки за попередні кредити, обслуговували державний борг. Україна так не виживе. Нам треба відмовитися від такої політики. Нам треба розвивати своє, підтримувати вітчизняний бізнес і боротися із безробіттям. Переконаний, саме підтримка українських підприємців допоможе перезапустити економіку. Українці повинні працювати та гідно заробляти вдома, а не виїжджати за кордон», – констатував Москаленко.

*

Top