Суд дозволив арешт Медведчука, - ДБР

Місцезнаходження кума Путіна встановлюється

Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід — тримання під вартою народному депутатові фракції «Опозиційна платформа — За життя» Віктору Медведчуку, який утік із-під домашнього арешту, повідомляє Державне бюро розслідувань (ДБР), передає Hubs.ua.

«18 березня слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого ДБР про обрання запобіжного заходу в порядку, передбаченому ч. 6 ст. 193 Кримінального процесуального кодексу України, тобто за відсутності фігуранта», — зазначено в повідомленні в Telegram-каналі.

Раніше ДБР і Офіс генерального прокурора вжили заходів для міжнародного розшуку Медведчука. Його місцезнаходження встановлюється.

«Звертаємося до українців, які перебувають на території держави та за її межами: в разі наявної інформації про можливе місцезнаходження Віктора Медведчука просимо негайно повідомляти в ДБР за електронною адресою: inform.dbr@gmail.com і за телефоном +38(044) 356 40 00(додатковий 21 10)», — закликали в бюро.

Як повідомлялося, народного депутата, голову політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

27 лютого радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що Медведчук, підозрюваний у справі про постачання вугілля з окупованого Донбасу, втік з-під домашнього арешту.

*

Top