Український стартап InputSoft отримав $120 тис від Techstars

Оцінка проекту склала $3 млн

Український стартап InputSoft пройшов в американський акселератор Techstars та отримав $120 тисяч інвестицій під оцінку в $3 млн., — повідомила засновниця та СЕО стартапу Анастасія Смик. Засновники проходять акселерацію в Турині (Італія), а розробкою займається команда в Україні, повідомляє ain, передає Hubs.ua.

InputSoft — SaaS-платформа для оптимізації використання людських і технічних ресурсів та аналізу даних в аеропортах.

SaaS-платформа від InputSoft складається з двох програмних комплексів – Resource Management та Data Management. З її допомогою аеропорти та компанії з наземного обслуговування літаків зможуть ефективно планувати людські та технічні ресурси, автоматизувати процеси з обслуговування повітряних суден і пасажирів та покращувати їх як для авіакомпаній, так і для їх клієнтів.

Стартап заснований в лютому 2021 року трьома фаундерами — Анастасія Смик, Валентин Завадський та Андрій Смик тривалий час працювали у цивільній авіації.

Нагадаємо, за підсумками 2021 року український IT-сектор зріс на 36% порівняно з минулим роком, сягнувши позначки $6,8 млрд експорту комп’ютерних послуг (проти $5 млрд 2020-го).

*

Top