Заснований українцями стартап Remo залучив більше $1 млн

Андрій Федорів став інвестором та радником в стартапі

Засновник компанії Fedoriv Андрій Федорів став інвестором та радником в заснованому українцями стартапі Remo (Noffice), що створює робочі місця для віддаленої роботи, повідомляє ain.ua, передає Hubs.ua.

Суму інвестицій не озвучують. Проте, як повідомив співзасновник та генеральний директор Remo Ярослав Пригара Remo планував підняти $1 млн, і по факту розмір раунду значно перевищив початково озвучену суму. Федорів — не єдиний, а один з пулу інвесторів.

Remo — компанія, яку створюють українські підприємці Ярослав Пригара та Данило Пасько. Як розповів Пригара в інтерв’ю 3rdplace.media, Remo створює для робітників, які працюють віддалено, професійні робочі простори.

Як передає TechUkraine, у Remo понад 20 інвесторів-ангелів з України та інших країн. Стартап вже відкриває другу локацію для віддаленої роботи в Мексиці (саме на ринку Північної Америки й акцентується проект) і готується до відкриття перших локацій в Києві та США.

Нагадаємо, українсько-американський стартап Cargofy, що дозволяє далекобійникам оптимізувати маршрут та взяти додаткові вантажі на шляху, уникаючи збиткових недовантажених поїздок, залучив $2 млн у seed-раунді.

*

Top