За допомогою чат-боту у Telegram заблокували 3 тисячі наркоадрес

За 2 роки надіслано мільйони скарг

Завдяки користувачам чатботу «СтопНаркотик» у Телеграмі трохи більш ніж за два роки вдалося заблокувати 3 тисячі адрес із продажу наркотиків у цьому месенджері. Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу цього чатботу.

«Трохи більше ніж за два роки вдалося заблокувати 3000 «наркоадрес» у месенджері Telegram. Завдана шкода наркозлочинності (ліквідація протиправно вибудованого в інтернеті маркетингу та логістики щодо незаконного продажу наркотиків), за найскромнішими підрахунками, становить 15 мільйонів доларів США», — йдеться у повідомленні.

Керівник проєкту «Чат-бот «СтопНаркотик» В‘ячеслав Марков висловив вдячність громадянам за тисячі виявлених і надісланих до бази чатботу «наркоадрес».

«Ви всі разом надіслали мільйони скарг на «наркоадреси» і дуже сподіваємось, що і надалі продовжите їх надсилати. Ми разом з вами зробили величезну та корисну роботу, але попереду її ще більше», — зазначив Марков.

Нагадаємо, станом на початок року чат-бот Міністерства внутрішніх справ для месенджера Telegram «СтопНаркотик» заблокував понад 200 наркомагазинів по всій території України.

*

Top