Western Union зупиняє роботу на росії

Російська версія сайту Western Union вже також не працює

Платіжна система Western Union зупиняє проведення грошових переказів у Росії з 24 березня, про це йдеться у повідомленні компанії, також про це повідомив віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Телеграм, передає Hubs.ua.

Невиплачені перекази, надіслані з Росії до інших країн до 24 березня 2022 року, будуть доступні для одержувачів в інших країнах у будь-який час.

«Якщо відправник у Росії вирішить отримати повернення переказу, це можна буде зробити у відділенні одного з наших партнерів. Грошові перекази, відправлені до Росії та не виплачені отримувачу до 24 березня 2022 року, будуть повернуті відправнику», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 10 березня Western Union засудила неспровоковане і невиправдане вторгнення в Україну і заявила про призупинку роботи на території рФ та білорусі.

Також Western Union скасувала плату за перекази до України. Національний банк отримав інформацію про безкоштовні послуги для українців та скасування плати за перекази до України від таких міжнародних систем переказу коштів, як Western Union, MoneyGram, Ria Money Transfer, INTELEXPRESS та TransferGo.

Як повідомлялось раніше, «Нова пошта» почала приймати та надсилати грошові перекази через Western Union.

*

Top