ВР створила ТСК щодо розслідування корупції у податковій і митниці

Нардепи також займуться можливими зловживаннями у НАК "Нафтогаз"

Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію з розслідування можливої корупції посадових осіб Державної податкової служби, Державної митної служби, які могли призвести до зменшення надходжень до державного бюджету та можливих зловживань у сфері фінансово-господарської діяльності НАК «Нафтогаз України», передає Hubs.ua.

За постанову 6340 на пленарному засіданні у четвер проголосували 266 народних депутатів за необхідних 226 голосів.

За словами голови комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради Сергія Кальченка, серед завдань ТСК – перевірка фінансово-господарської діяльності АТ «Нафтогаз України», технічного та фінансового стану, ефективності використання основних фондів, стану систем розподілу природного газу.

Нагадаємо, наразі ГБР розслідує 426 кримінальних проваджень у митній сфері.

Один коментар;

  1. Ігор said:

    Скрутки з ПДВ та відшкодування ПДВ за хабарі, які набули нечуваного масштабу за часів чесної Яресько з патріотичної діаспори, їх не зацікавили? Звісно про це мовчала і сама Яресько — працювала в центральних органах Пекла — ні чортів, ні чортівні не бачила. Надія на порядність патріотів з діаспори, розташованої в розумово-розвинутих країнах, себе не виправдала. Це дуже гарно, що вони зберігають культурні традиції, гарні пісні, колядки, вишиванки. Ще б традиції порядності намагались зберігати.

*

Top