Волонтери «ТЕДІС Україна» приєдналися до національної акції «Зробимо Україну чистою!»

Півтисячі співробітників «ТЕДІС Україна» 18 вересня приєдналися до національної екологічної акції «Зробимо Україну чистою!». Як повідомляє прес-служба компанії, волонтери компанії вийшли на прибирання побутового сміття в парках, набережних та інших місцях відпочинку в 16 містах країни: Івано-Франківську, Полтаві, Харкові, Вінниці, Дніпрі, Чернівцях, Херсоні тощо.

Зокрема, у Вінниці волонтери «ТЕДІС Україна» прибирали в громадському парку «Інтеграл», в Мелітополі — на території місцевого лісопарку, в Новій Каховці на набережній Дніпра, а в Рівному — в парку на набережній ще однієї річки — Устя.

«Волонтерському рух в «ТЕДІС Україна» стільки ж років, скільки і нашій компанії — рівно десять. І акція «Зробимо Україну чистою!» — одна з тих, в якій ми щорічно беремо участь і робимо свій внесок у те, щоб наші міста ставали чистішими і комфортнішими», — підкреслив заступник генерального директора з корпоративного управління «ТЕДІС Україна» Денис Ткаченко.

Нагадаємо, що компанія «ТЕДІС Україна» є постійним учасником ініціативи «Зробимо Україну чистою!», яка проходить в рамка World Cleanup Day. Це один з найбільших громадських рухів сучасності, який підтримують 180 країн світу для збереження чистоти планети. Акція об’єднує більше 20 мільйонів чоловік по всьому світу.

*

Top