Віталій Нестор: Необхідно терміново взяти в роботу ініціативи «Батьківщини» для стримування цін

Відбулось найбільше зростання за останні 25 років

Ціни на продукцію промисловості у 2021-му зросли на 62,2%. Такі дані оприлюднив держстат. Це найбільше зростання за останні 25 років і ми всі це відчуваємо. Інфляція — не феномен, а буденність для українців.

Про це на своїй сторінці в соцмережі заявив очільник столичної «Батьківщини», депутат Київради Віталій Нестор.

За його словами, «Вовина тисяча» на розважально-спортивне дозвілля за вакцинацію виглядає безглуздо на фоні кризи в Україні, коли люди змушені заощаджувати на базових продуктах харчування.

«Я вже не говорю про ліки й одяг. Уряд замість активних дій демонструє розгубленість та нерозуміння процесів. Сьогодення лякає, разом з цим вихід є! За умови рішучих і професійних дій можна подолати кризу», — підкреслив Віталій Нестор.

Депутат зауважив, що «Батьківщина» неодноразово озвучувала позицію щодо використання українського газу, який має працювати на національний інтерес, – реалізовуватися населенню та підприємцям за ціною його видобування.

«Влада має визнати помилки та надати повноваження ефективному і досвідченому менеджеру державного рівня. Соціологічні опитування, проведені перед Новим роком свідчать, що таким менеджером українці вважають Юлія Тимошенко», — нагадав Віталій Нестор.

Нагадаємо, відповідно до опитування КМІС, проведеного 9-17 грудня 2021 року, на думку 51% респондентів, для виведення країни з кризового стану потрібна зміна прем’єр-міністра. Найкраще із сьогоднішніми викликами, вважають більшість громадян, впорається лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко, яка єдина пропонує системні та професійні рецепти вирішення головних проблем людей.

*

Top