В.о. генпрокурора направляв до ВР повідомлення щодо підозри Порошенку, - ЗМІ

Симоненко надсилав Стефанчуку офіційного листа

Виконувач обов’язків генерального прокурора України Олексій Симоненко надсилав голові Верховної Ради України Руслану Стефанчуку офіційного листа з повідомленням стосовно підозри, висуненої п’ятому президентові, народному депутатові Петру Порошенку, повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на Офіс генерального прокурора.

«Виконувач обов’язків генерального прокурора повідомив голові Верховної Ради України про повідомлення про підозру народному депутатові відповідним листом, спрямованим безпосередньо 20 грудня 2021 року», — розповіли журналістам агентства.

В ОГП також передали в розпорядження агентства «Інтерфакс-Україна» копію направленого Стефанчуку офіційного листа й додав, що ще одну копію документа було спрямовано в Апарат Верховної Ради.

«Того самого дня (20 грудня — ред), у зв’язку з нез’явленням народного депутата до органу досудового розслідування, копію повідомлення про підозру та пам’ятку про процесуальні права й обов’язки підозрюваного було направлено в Апарат Верховної Ради України», — зазначили в Офісі генпрокурора.

*

Top