УЗ запустила модернізований потяг на маршруті Бахмут-Харків

У складі електропоїзда вісім вагонів

АТ «Укрзалізниця» (УЗ) запускає за маршрутом Бахмут – Харків – Бахмут модернізований електропоїзд, новий маршрут з’єднає Донецьку та Харківську області, — повідомила прес-служба компанії.

«Запускаємо ще один новий залізничний маршрут Бахмут — Харків — Бахмут, який значно поліпшить мобільність мешканців сходу України. Тут курсуватиме сучасний модернізований електропоїзд, який нещодавно було відремонтовано на власному підприємстві товариства», — наведено слова голови «Укрзалізниці» Олександр Камишіна.

Зазначається, що у складі електропоїзда вісім вагонів, у яких встановлено крісла з покращеними ергономічними властивостями, змонтовано сучасне освітлення, систему звукового та візуального сповіщення пасажирів. Окрім того, поїзд пристосований для перевезення маломобільних верств населення та має місця для велосипедів.

Усі роботи з модернізації електропоїзда було виконано на Київському електровагоноремонтному заводі.

З Бахмута поїзд №7096/7057 відправлятиметься щодня об 11:25 та прибуватиме до Харкова о 15:28. Назад він вирушатиме о 18:53 і прибуватиме до Бахмута о 23:00. Крім того, поїзд робитиме зупинки на станціях «Сіль», «Сіверськ», «Ямпіль», «Лиман», «Святогірськ», «Ізюм», «Основа» тощо.

*

Top