Уряд призначив Камишина постійним керівником Укрзалізниці

Члени правління затверджені на 3 роки, голова правління на 4

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 24 березня затвердив в.о. голови правління «Укрзалізниці» Олександра Камишіна на цій посаді строком на 4 роки, про це сам Камишін повідомив на своєму каналі у Telegram, передає Hubs.ua.

«Сьогодні Кабмін затвердив нашу команду правління на постійній основі: членів правління затверджено на 3 роки, мене на 4. Так подала наглядова рада, Кабмін підтримав», – написав він.

Камишин нагадав, що чергові тимчасові повноваження його та правління вже двічі продовжувалися і закінчувалися б 31 березня.

«Тепер сторінку «тимчасового правління» ми перегортаємо і починаємо з чистого аркуша. За відведений час треба ще встигнути довоювати війну, а потім все відбудувати», – наголосив голова «Укрзалізниці».

Камишин закінчив Київський політехнічний інститут, а також Міжнародний університет фінансів, має також перший рівень ACCA у сфері обліку та аудиту та пройшов управлінські програми у бізнес-школі Insead (Франція).

З січня 2020 року Камишін обіймав посаду керуючого партнера інвесткомпанії Fortior Capital. До цього, у 2012-2019 роках, він був менеджером з інвестицій групи SCM Ріната Ахметова. З 2011 року він також був видавцем порталу про агробізнес Latifundist Media.

Як повідомлялось раніше, Укрзалізниця продовжує розширювати мережу з доставки гуманітарних вантажів Україною.

*

Top