Українцям старше 60 років рекомендували робити бустерне щеплення

Рішення введуть наказом МОЗ

В Україні рекомендували бустерне щеплення для людей старше 60 років. Таку рекомендацію підтримала Національна технічна група експертів. Про це заявив головний санітарний лікар України Ігор Кузін, пише «Суспільне».

«Минулого тижня відбулося засідання Національної технічної групи експертів, які розглядали питання більш широкого використання бустерної дози і було прийнято рішення про застосування бустерної дози для літніх людей, більше ніж 60 років», — розповів він.

За його словами, бустерне щеплення від коронавірусу вводитимуть через шість місяців після завершення базового курсу вакцинації.

«Тому, швидше за все, ми також це рішення будемо вводити в дію відповідним наказом МОЗ», — додав Кузін.

Нагадаємо, 2 січня в Україні зафіксовано 1 804 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби Covid-19.

коментаря;

  1. Марина said:

    Да да так они все и побегут, вы их на первое загоните сначала

  2. Ольга said:

    Так «рекомендовано» чи «це рішення будемо вводити в дію відповідним наказом МОЗ»? «Добровільна обязаловка» чи як? Їхня справа порекомендувати, а людина сама повинна приймати рішення. Може, вона захоче через пів року почати нове вакцинування. двома дозами. Чому вони за нас усе вирішують, завжди щзось нав»язують? Ми вже зрозуміли, що це за хвороба. Серйозна та не можна легковажно її сприймати. Але щодо бустерної дози — то далі, чим рекомендауії, мова йти не повинна. АПРІОРІ!

*

Top