Український стартап випустить африканську колекцію NFT-марок (фото)
Фото: The Village Україна

Колекція вийде 1 лютого

Український стартап STAMPSDAQ випустить африканську колекцію NFT-марок разом із поштою Кот-д’Івуара, що в Західній Африці.

У колекцію входять три марки NFT, на яких зображені традиційні африканські маски. Наприклад, маску Zamble використовує народ гуро в сімейних ритуалах. Ця маска уособлює фантастичну тварину, яка поєднує антилопу та леопарда.

Також у колеції буде одна історична марка «Слон», яка буде доступна в трьох номіналах. Вона була першою поштовою маркою Кот-д’Івуара як незалежної країни.

Колекція вийде 1 лютого на торговому майданчику STAMPSDAQ, де під час покупки треба авторизуватися за допомогою криптогаманця.

Там можна буде придбати NFT-марки як поширені, так і більш рідкісні марки. Зокрема, «звичайних» буде 10 тисяч штук, рідкісних – тисяча, суперрідкісних – 100, ультрарідкісних – 10, й одна унікальна.

STAMPSDAQ – українсько-естонський стартап, що працює над створенням блокчейн-системи цифрової філателії та мистецтва. На їхньому торговому майданчику можна купити, продати й обміняти авторизовані поштові марки та твори мистецтва у вигляді цифрових активів NFT.

STAMPSDAQ працює на блокчейні Polygon і це гарантує високий рівень безпеки цифрових активів.

Нагадаємо, вже названо стартапи, які вперше поїдуть від України на SXSW 2022 в Техас.

За матеріалами The Village Україна

*

Top