Український GR Capital вклався в австрійський стартап
Фото: vctr.media

Кошти витратять на технологічний розвиток

Австралійський сервіс для обміну даними та керування документообігом у будівництві та нерухомості PlanRadar залучив $69 млн. Одним з інвесторів виступив український GR Capital, повідомили нам у венчурному фонді, повідомляє Hubs.ua.

Лід-інвесторами виступили Insight Partners і Quadrille Capita. Також до нових інвесторів приєднався український фонд GR Capital.

PlanRadar збирається витратити кошти на посилення впливу на міжнародному ринку та технологічний розвиток. Також сервіс відкриє нові офіси у низці країн: США, Австралії, країнах Латинської Америки тощо.

«Інвестуючи в PlanRadar, ми прагнемо отримати прибуток, що логічно, оскільки ми займаємося венчурними вкладеннями. Але не менш важливо підтримувати зростаючий бізнес, який насичує інноваціями сферу будівництва та нерухомості», — зазначив керівний партнер GR Capita Макс Філіппов.

Сервіс для обміну даними та керування документообігом в будівництві та нерухомості запустився 2013 року. PlanRadar має офіси у Відні, Лондоні, Амстердамі, Парижі, Мадриді, Милані та інших містах.

В березні 2021 року компанія закрила раунд А, залучивши 30 млн євро.

Як повідомлялось, в Україні дослідили ринок стартапів.

За матеріалами vctr.media

*

Top