Україна та Канада проведуть переговори про оновлення Угоди про ЗВТ

Канада та Україна обговорять можливість розширення співпраці у багатьох аспектах

Перший віцепрем’єр-міністр України — міністр економіки Юлія Свириденко та міністр зовнішньої торгівлі, підтримки експорту, малого підприємництва та економічного розвитку Канади Мері Інг під час онлайн-зустрічі 27 січня анонсували проведення переговорів щодо модернізації Угоди про вільну торгівлю (ЗВТ) між Канадою та Україною (CUFTA), зазначено у повідомленні Міністерства економіки, передає Hubs.ua.

«Під час майбутніх переговорів щодо модернізації CUFTA Канада та Україна обговорять можливість розширення співпраці у багатьох аспектах. Зокрема, у сфері послуг, інвестицій, електронної торгівлі, працевлаштування та навколишнього середовища», – зазначено у повідомленні.

«Сторони мають намір забезпечити рівні можливості для міжнародної торгівлі, особливо для підприємств малого та середнього бізнесу», — додало міністерство.

Нагадаємо, Міністр національної оборони Канади Аніта Ананд, міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі приєдналися до прем’єр-міністра Джастіна Трюдо і віце-прем’єр-міністра Христі Фріланд і оголосили про рішення щодо надання $340 млн на негайну підтримку України.

*

Top