Украина примет участие в дебатах Совета Безопасности о соблюдении Устава ООН

Дебаты проводит Вьетнам

9 января Украина примет участие в открытых дебатах Совета Безопасности ООН о соблюдении Устава ООН как основы поддержания международного мира и безопасности.

Об этом сообщил спикер постоянного представительства при ООН Олег Николенко на своей странице в Facebook.

«Цель дебатов, которые проводит Вьетнам как председатель Совбеза в январе, дать ответ на вопрос: чего не хватает для того, чтобы Устав ООН стал Библией международных отношений, точки нужно соединить, чтобы государства-нарушители были ответственны за свои действия, как перейти от стадии «глубокого беспокойства» к более эффективным действиям», — отметил он.

От Украины, по словам Николенко, в дебатах примет участие заместитель министра иностранных дел Сергей Кислица.

Представитель постпредства также напомнил, что Украина как страна основательница ООН непосредственно причастна к разработке Устава ООН, и тогдашний украинский постпред (1945 года) возглавлял рабочую группу по разработке преамбулы и раздела I документа — о целях и принципах ООН.

По словам Николенко, агрессия против Украины и Грузии, конфликты в Сирии, Ливии и Йемене доказывают, что «никуда не делись те, кто готов нарушать мировой порядок, основанный на международных принципах».

Как сообщалось, 6 января Совет безопасности ООН за закрытыми дверями обсудил ситуацию в Ливии.

Один коментар;

  1. Анатолій said:

    ПІДГОТОВЧИЙ ПЕРІОД ОКУПАЦІЇЇ УКРАЇНИ СТРІМКО ЗАВЕРШУЄТЬСЯ.

    Якщо уявити ті кошти,які тратить червоно-кровавий Кремель на будівництво двох газогонів в обхід України,
    то зразу виникає думка!?
    «А для чого в несвідомого,в лапотного і голопузого народу москалів,без його відома і без його дозволу, забирають такі величезні кошти!?
    Хіба керівництву Кремля не має куди їх використати на території РФ!?
    Тим більше що народ Російської Федерації, як виразився поляк Томаш Мацейчук, живе в багні, в суцільному безладі,бездоріжжі,безгосподарності, де поголовна безкультурність,та пьянство…
    А все вперається в вікову і всенародну казку (історичну брехню) Кремля про те,що народ москалі,це слов’янський народ і навіть «русский»!?
    І вони вже три віки дуже стараються перекрутити історію і всьому Світові довести те,що вони не азіати,вони не фіно-угри з фіно-угорських племен ЧУДІ,ТВЕРІ,МОКША,ЕРЗЯ,ПЕРЬМІ,МУРОМА,ВОДЬ,ВОДІ,МОРДВА,МІЩОРА та інші.
    Але цивілізований Світ ,в свій час,навіть не трудивсь племена перераховувати в відповідності до їх назв.
    Світ дав їм просте «поганяло»-фіно-угорські племена,це ті племена,яки проживали між Фінляндією і народами УГРІВ,майбутніх угорців,значна частина яких, в 1000 році н.е. переселились на територію сучасної Угорщини.
    Ця давня історична казка дуже імпонує москалям і вони,як маленькі діти,до цих пір не можуть жити без цієї чудової казки,яку їм,в свій час,складав сам Цар Іван 4 (Грозний),Петро 1,Цариця Катерина 2,та жидо-комуністична радянська влада.
    Але, з розвалом СРСР, ці казці настав кінець і раптом, головним РУСЬКИМ народом стали «хохли»,тепер українці претендують на бренд «РУСЬ» і бути руським народом по історичному і законному праву!
    І ось такого ,фактично,політично-історичного сорому народ МОСКАЛІ не міг не знести,ні стерпіти!
    Тому в Кремлі закрутив свій кровавий маховик історії,який крутив сто,двісті і триста років тому назад і почали все с початку тільки з окупації Криму і частини Донбасу.
    Але мене можуть запитати: «Чому тоді Кремль не окупує всю Україну !?»
    А тут вже відповідь криється в міждународному юридичному праві,по якому Україна є субєктом міждународного договору по транспортуванню москальського газу,та нафти в країни Євросоюзу !
    І для законопослушного Євросоюзу повинна бути ясність в питанні сплати коштів суб’єкту міждународного договору-Україні за транспортування газу.
    А коли Кремль окупує Україну,то Євросоюз позбуваеться договірного суб’єта і не має юридичного права одержувати газ з боязню того,що якийсь Уряд України, в майбутнрьому, зможе через суд витребувать з Євросоюзу значні фінансові і моральні компенсації!
    І ось, щоб обійти ці перепони,потрібні газогони,які не проходять через майбутню зону окупації (Україну) і вході тих,майбутніх, окупаційних процесів потрібно організувати все так,щоб жирна і меркантільна ДУПА Европа не замерзла в зимку.
    Так Кремель,вході підготовчих заходів по майбутній окупації України,провів ВЕЛЕТЕНСЬКУ роботу,вклав сотні міліардів долорів,провів купу заходів по підкупу відповідних чиновників з структур Євросоюзу для того,щоб погодити прокладання обхідних Україну газогонів з Євросоюзом і з Турцією .
    Але Кремль получив дозвіл не тільки на прокладання обхідних Україну газогонів він,з судячи з млявої реакції Євросоюзу на окупацію Криму і Донбасу, фактично одержав дозвіл на право окупувати Україну.
    І цей ключовий момент проспали США ,але все таки інстинкт збереження і вовчі правила ринку заставили їх схаменутись,тому вони,з великим запізненням, рішились
    на санкції до газогону Північний потік 2.
    Але ці санкції вже не зупинять той маховик,який розкрутив Кремль вклавши в нього величезно — дикі кошти,тим більше що керівництво США ще повністю не розуміє всі політичні перспективи, обхідних Україну, газогонів,бо на турецький потік у них нічого ще,навідь,не свербить!?
    Також потрібно підкреслити те,що Кремль,в ході підготовчих доокупаційних заходів, систематично готував внутрішнє політико-економічне середовище для майбутньої окупації України.
    Фактично вже створенні окупаційні партії і окупаційний Уряд України і повністю взятий під контроль Кремля весь український олігархат,який чітко виконує програму Кремля по майбутній окупації України…
    А це контроль виборчих і законодавчих процесів,які повинні зробити кремлівську окупацію «м’якою»,щоб цивілізованний Світ не вздумав впровадити болючих санкцій.
    І яскравим прикладом цієї думки є президенські вибори,в ході яких був вибраний фактичний ворог України і прокремлівський,на генному рівні,клоун-Зеленський,який вже встиг це довести і своєю поведінкою, і промовами, і діями…

*

Top