У зоні ООС нові обстріли

Поранені двоє військових

На Донбасі з початку цієї доби зафіксовано дев’ять порушень з боку сепаратистів. Одного разу застосовувалася заборонена Мінськими домовленостями зброя. Поранення отримали двоє військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

У напрямку селища Нью-Йорк противник тричі відкривав вогонь з автоматичних та станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Поблизу Новозванівки застосовувалися протитанкові ракетні комплекси. А неподалік села Гнутове противник задіяв дрон, за допомогою якого скинув постріли ВОГ-17.

У районі Новолуганського ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Мар’їнки – з мінометів калібру 120 мм.

На околицях Красногорівки та Травневого відкривався вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

«В результаті дій противника двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. Воїни перебувають у лікувальних закладах. Стан їхнього здоров’я – тяжкий», — ідеться у повідомленні.

У свою чергу підрозділи ЗСУ відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Вони змусили противника припинити обстріл.

*

Top