У кінотеатрі «Жовтень» 4-19 листопада у рамках проєкту «Жива» пройде виставка картин, написаних дружинами полеглих героїв

Виставка «Малюю серцем» – є частиною глобального фестивалю «Місяць Європейського Кіно»

З 1 листопада по 9 грудня 2023 року в кінотеатрі «Жовтень» (Київ, вул. Костянтинівська, 26) пройде захід – «Місяць Європейського Кіно».

На заході відбудеться надзвичайна подія – виставка картин «Малюю серцем» у рамках проєкту «Жива. Справжні історії кохання». Картини були написані дружинами полеглих героїв. «ЖИВА» – це благодійний арттерапевтичний проєкт, що має на меті психологічну та соціальну реабілітацію дружин загиблих героїв. Цей проект був створений Оленою Сокальською та Аліною Карнауховою, і реалізується за підтримки благодійного фонду «Сучасна Україна».

Відкриття виставки «Малюю серцем» заплановано на 4 листопада о 14:00 у фойє на другому поверсі кінотеатру. Виставка триватиме з 4 по 19 листопада.

А ще в цей день відбудеться «Майстер-клас по створенню Янголів Охоронців» від київської художниці Ірини Любімової.

Вхід на виставку безкоштовний.

Захід організований Європейською кіноакадемією/European Film Academy за підтримки Міжнародної асоціації кінотеатрів Europa Cinemas. На ньому спільно з іншими європейськими кінотеатрами відзначатиметься різноманіття європейського кіно. Провідні кінотеатри у більш ніж 70 містах від Рейк’явіка до Афін, від Лісабона до Бухареста показуватимуть європейські фільми, представляючи спеціальні програми, події та ретроспективи.

*

Top