Twitter розпочав тестування кнопки «проти» у всьому світі

У соцмережі допускають, що нова функція може стати постійною

Соціальна мережа Twitter розширила тестування кнопки «проти» (downvote) у відповідях окремих груп користувачів по всьому світу. У компанії заявили про позитивні відгуки щодо експериментів з кнопкою «проти» у липні 2021 року, пише видання theverge, передає Hubs.ua.

Спершу можливість проголосувати «проти» отримала лише невелика група користувачів комп’ютерної версії сайту, але незабаром цю функцію також розширять на користувачів iOS та Android.

Кнопка «проти» відзначає відповіді під твітами. Негативні голоси користувачів можуть бачити лише автори, від публіки вони будуть приховані. На першому етапі випробувань Twitter пропонував різні варіанти голосування: частина користувачів бачила кнопки «за» та «проти», частина – лише кнопку «проти» поряд з лайком.

На відміну від таких сайтів, як Reddit, загальна кількість натиснутих «за» та «проти» під публікацією не буде публічною у Twitter.

Поки не відомо, в якому вигляді буде проводитися всесвітнє випробування.

Наразі у Twitter дійшли висновку, що така функція покращить досвід користувачів у соцмережі і допускають, що вона може стати постійною.

Нагадаємо, раніше така функція була доступна у YouTube, але з листопада 2021 року саме через подібні складнощі платформа прибрала лічильник з-під відео-контенту, що перебував у публічному доступі.

Як повідомлялось раніше, Twitter видалятиме фото та відео, опубліковані без дозволу користувачів.

*

Top