Суд призначив засідання щодо запобіжного заходу для Порошенка

Екс-президента чекають у Печерському суді столиці

Печерський районний суд Києва призначив судове засідання у кримінальному провадженні щодо злочинної схеми постачання вугілля з тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям «Л/ДНР», повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань. — повідомляє Hubs.ua.

«17 січня 2022 року об 11 год. 00 хв. буде розглянуто клопотання про обрання у вигляді тримання під вартою відносно Порошенка Петра Олексійовича«, — йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, адвокати Порошенка звернулися до Печерського суду з вимогою призначити судове засідання щодо застосування до їхнього підзахисного запобіжного заходу на день його повернення в Україну, 17 січня. Адвокат Ілля Новіков нагадав, що політик 17 січня повертається до Києва, прилітає до аеропорту «Жуляни» ім. Сікорського, і його мають намір зустрічати «багато людей».

20 грудня 2021 року ДБР повідомило Порошенку про підозру в державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій у рамках справи про злочинну схему постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. Раніше в рамках цього самого кримінального провадження про підозру було повідомлено народному депутату фракції «Опозиційна платформа — За життя» Віктору Медведчуку та колишньому міністру енергетики Володимиру Демчишину.

Нагадаємо у Державному бюро розслідувань (ДБР) розраховують, що п’ятий президент України Петро Порошенко, якому оголошено підозру у справі про незаконні постачання вугілля з окупованої території.

Один коментар;

  1. гость said:

    Шоколадный плебc может собирать массовку,да и сцену не забудьте.

*

Top