SpaceX представила оновлений супутниковий приймач мережі Starlink
Новий швидкісний приймач супутникового інтернету Starlink Premium від SpaceX

Нове облалнання здатне забезпечити більшу швидкість інтернету до 500 Мбіт/с із затримкою у 20-40 мс

Компанія Ілона Маска SpaceX презентувала новий швидкісний приймач супутникового інтернету Starlink Premium. Супутниковий інтернет-сервіс Starlink заявив про дорожчу підписку, яка отримала назву Premium. В компанії повідомляють, що оновлений тариф надаватиме вищу швидкість інтернету, пише компанія Starlink, передає Hubs.ua.

Компанія Starlink презентувала велику антену, яка здатна забезпечувати більшу швидкість від 150 до 500 Мбіт/с із затримкою у 20-40 мс.

Нагадаємо, у звичайного інтернету від Starlink швидкість складає від 50 до 250 Мбіт/с, з тими ж затримками близько 30 мс.

Premium пакет також пропонує вдвічі вищу швидкість завантаження файлів на сервери в інтернеті — до 20–40 Мбіт/с у порівнянні з 10–20 Мбіт/с у стандартному пакеті.

Новий комплект буде коштувати $2500 за обладнання (антену та приймач) та додатково $500 за щомісячну підписку на сервіс. Для порівняння, звичайний Starlink коштує $499 за обладнання та $99 на місяць за користування послугою.

На сайті Starlink відзначається, що преміум тариф призначений для «невеликих офісів, вітрин або суперкористувачів з усього світу».

Зазначимо, розробники обіцяють безперебійну роботу навіть в екстремальних погодних умовах.

Як повідомлялось раніше, SpaceX відправила на орбіту нову групу супутників Starlink для глобальної мережі інтернет.

*

Top