Рішення РНБО: Президент ввів у дію санкції проти телеканалу

Контроль за виконанням рішення покладено на секретаря РНБО України

Президент України Володимир Зеленський впровадив рішення Ради національної безпеки та оборони України санкції щодо телеканалу «НАШ», — відповідний Указ №52/2022 опубліковано на сайті ОПУ, передає Hubs.ua.

«Увести в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 11 лютого 2022 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», – йдеться у документі.

Рішення введено у дію відповідно до статті 107 Конституції. Контроль за виконанням рішення покладено на секретаря РНБО України. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Напередодні РНБО ухвалила рішення про запровадження санкцій проти телеканалів «Наш» та «Максі-ТВ» терміном на 5 років.

«Впроваджено санкції проти компанії «Наша Прага», проти компанії «НАШ 24», «НАШ 365″ і компанії, яка безпосередньо є, наскільки ми поінформовані, власником усіх цих компаній, яка розташовується на Кіпрі в м. Лімасолі… Компанія, яка розташовується на Кіпрі, так само потрапила під наші обмежувальні санкції терміном на п’ять років», — повідомив голова РНБО Данілов.

Також на термін п’ять років упроваджено санкції проти російського товариства з обмеженою відповідальністю «Витрина ТВ», що ретранслює телеканали, які перебувають під санкціями.

коментаря;

  1. Ольга said:

    …І усі проблеми «вирішені». А тим часом українські канали «ставлять на вуха» народ, розповідаючи жахалки про війну, бомби з літаків, загрозу нападу на 95%( вчорашній ефір Шустера). Нехай ЇМ буде легше, коли «заткнуть рота» опозиційним думкам. Так проблеми не вирішують. Колись таким способом «закрив рота» Шустеру 5-й президент….

*

Top