РФ розпочала чергові навчання на кордоні з Україною

З000 військових тренуватимуться у Західному військовому окрузі

У Західному військовому окрузі Росії стартували масштабні військові навчання у Воронезькій, Білгородській, Брянській та Смоленській областях, повідомляє прес-служба округу, передає Hubs.ua.

У навчаннях беруть участь близько 3000 військових, близько 300 одиниць військової техніки, зокрема танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-2, а також штатне стрілецьке озброєння.

Військові Висленської та Єльнинської мотострілкових дивізій (Білгородська та Смоленська області) проведуть тактико-спеціальні маневри, відпрацьовуючи «бойове злагодження різних формувань» та освоюючи «нові методи та тактику виконання вогневих завдань у складній обстановці сучасного загальновійськового бою».

Головним акцентом тактичних навчань буде виконання «вправ контрольних стрільб зі стрілецької зброї та озброєння бронетехніки, організації маршів за активної дії диверсійно-розвідувальних груп «противника» та обладнання опорних пунктів».

«Кожен підрозділ завершить маневри проведенням навчального бою з етапом бойової стрільби, в ході якого екіпажі бронемашин БМП-2 і танків Т-72Б3 покажуть навички спільних дій і вразять мішені, що імітують техніки і живу силу умовного противника на відстані до 1,2 тисячі м», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Середземному морі закінчились навчання НАТО.

*

Top