Програму

Найближчим часом програму розширять на осіб старше 60 років

Найближчим часом на засіданні Кабінету Міністрів буде ухвалено рішення про можливість використання коштів за програмою «єПідтримка» вакцинованими особами старше 60 років, —  повідомляється на сайті президента Україн, передає Hubs.ua.

В понеділок інформацію обговорювали селекторній нараді щодо протидії поширенню коронавірусу, яка відбулася під головуванням глави держави.

Крім того, Міністерство освіти і науки України надало на нараді пропозиції щодо розширення програми на дітей 14-18 років.

«Зокрема, з’явиться можливість використовувати ці кошти на позашкільну освіту», — йдеться в повідомленні.

Також опрацьовується рішення про таку можливість для дітей віком 12-14 років.

Як повідомлялося, 19 грудня в повноцінному режимі (а певний час до цього — в тестовому) було запущено програму «єПідтримка», в рамках якої кожен українець, котрий отримав дві дози вакцини від COVID-19, зможе отримати 1 тис.грн на спорт, подорожі та відвідування культурних закладів або купівлю книжок.

Було анонсовано розширення програми з другої половини січня 2022 року на людей старше 60 років – вони зможуть витратити ці гроші на придбання ліків.

Нагадаємо громадянам України з початку дії програми «єПідтримка» виплачено майже 6,4 млрд грн, із яких вони вже витратили понад 1 млрд гривень.

*

Top