Програма

У межах єПідтримки на отримання виплат в Дію було подано понад 8,9 млн заявок

У межах програми «єПідтримка» на отримання виплат до «Дії» було подано понад 8,9 млн заявок, оформлено 10 млн карток та витрачено 3,5 млрд грн, з яких майже 39 млн грн скеровано на оплату комунальних послуг, повідомляє Міністерство розвитку громад та територій України, передає Hubs.ua.

«Функція оплати комунальних послуг за кошти «єПідтримки» діє більше тижня. І за цей період вже близько 39 мільйонів гривень були спрямовані на оплату платіжок у межах цього функціоналу. Термін користування коштами від «єПідтримки» подовжено. Їх можна витратити впродовж дев’яти місяців із дня зарахування, а не чотирьох, як це було раніше», – нагадав міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Зазначається, що функція оплати ЖКП коштами «єПідтримки» доступна для вакцинованих українців віком від 60 років: «аби отримати кошти єПідтримки, необхідно мати «зелений» СOVID-сертифікат у Дії, відкрити картку єПідтримки в одному з банків-партнерів, подати заявку в застосунку Дія — натиснути “Послуги” ?? “єПідтримка” ?? “Отримати допомогу”.

Як повідомлялось раніше, Кабмін розширив програму єПідтримки.

*

Top