PayPal почав повноцінно працювати в Україні

Вже зараз можна прив’язати українські банківські картки до гаманця та користуватися

У PayPal відреагували на військове вторгнення РФ та прохання Кабінету міністрів України і розширили перелік послуг з передачі та отримання платежів 2P2. Тепер українські клієнти системи можуть робити перекази рідним та близьким, картки українських банків вже можна прив’язати до гаманця, про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Hubs.ua.

«Ми раді заявити про запуск послуг особистих переказів, а також дозволяємо перераховувати кошти зі свого гаманця PayPal на кредитні чи дебетові картки. Ми віримо, що це допоможе людям в Україні отримувати кошти від їхніх друзів та родини по всьому світу», – йдеться у листі компанії, адресованому Федорову.

«Ми також тимчасово відмовляємося від своїх комісій для клієнтів, які надсилають кошти на українські рахунки PayPal або отримують кошти на українські рахунки PayPal. Українські клієнти, які виїхали в інші країни у пошуках притулку, зможуть отримати доступ до цих послуг, створивши український гаманець PayPal», — заявили в компанії.

«Тепер можна робити покупки в інтернеті, перераховувати кошти та виводити гроші на українські банківські карти», – зазначив міністр.

Вже зараз можна прив’язати українські банківські картки та користуватися.

Федоров подякував компанії за швидку реакцію на прохання України та підтримку громадян під час війни.

Як повідомлялось раніше, PayPal не бачить перспектив в Україні.

*

Top