На Різдво закриють центри та пункти вакцинації від COVID-19

З 8 січня пункти вакцинації відновлять роботу

На Різдво закриють центри та пункти вакцинації COVID-19, а з 8 січня вони відновлять роботу, повідомила прес-служба міністерства охорони здоров’я України в фейсбук.

«7 січня центри та пункти вакцинації COVID-19 будуть закриті. Вже з 8 січня вони відновлять роботу за звичайним графіком», — сказано в повідомленні.

Зазначається, що контакти та розклад знаходяться на сайті vaccination.covid19.gov.ua/list або можна уточнити, зателефонувавши за номером 0-800-60-20-19.

Як повідомлялось раніше, в Україні дозволили бустерну дозу вакцини проти COVID-19.

В Україні дозволили введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 для всіх категорій населення віком від 18 років, повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

«Підписав наказ МОЗ про введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 для всіх вакцинованих від 18 років, незалежно від того, якою вакциною вони щепилися», — написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Ляшко уточнив, що бустерна доза може вводитися від шести до дев’яти місяців з дати отримання другого щеплення від COVID-19.

За його словами, після введення бустерної дози можна отримати новий COVID-сертифікат, який діятиме 270 діб із дати її введення. Згенерувати новий сертифікат можна буде у застосунку «Дія», починаючи з кінця січня 2022 року. До цього моменту діятиме сертифікат попередньої повної вакцинації.

*

Top