На кладовищі Google поповнення: Компанія заявила про закриття соцмережі Currents

Currents призначалася для корпоративних користувачів і була перейменованою версією Google+

Компанія Google заявила про швидке закриття соціальної мережі Currents, яка була запущена в 2019 році як заміна іншої закритої соціальної мережі — Google+ з пакету G Suite, — повідомляє Hubs.ua.

Currents призначалася для корпоративних користувачів. Фактично, вона була перейменованою версією Google+ з новим дизайном. У своєму блозі компанія заявила, що планує згорнути Currents, а її користувачів підштовхне до використання платформи Spaces.

Google заявляє, що вносить ці зміни, щоб користувачам не доводилося працювати в окремому, ізольованому місці. Натомість вони використовуватимуть Chat і Spaces, які незабаром будуть інтегровані в Gmail. Компанія обіцяє, що наступного року зробить Spaces більш відповідною заміною і «надасть нові можливості», такі як «підтримка більших спільнот та спілкування з керівництвом, розширений пошук, інструменти для модерації контенту та багато іншого».

Google планує почати згортати роботу Currents у 2023 році, але деякі функції, що «рідко використовуються», зникнуть вже в першому кварталі 2022 року. Компанія обіцяє тримати адміністраторів Workspace в курсі майбутніх змін та термінів міграції, а поки що підготовлено список із переліком функцій, які будуть видалені або обмежені у Currents.

Нагадаємо, компанія Google вирішила закрити свій безкоштовний сервіс G Suite, запропонувавши перейти на Workspace.

*

Top