Силовики обшукують «Еконію». В компанії кажуть про рейдерську атаку

Поліція вдерлася в офіс та розтрощила двері

Сьогодні, 9 липня, о 6:00 група Головного слідчого управління МВС України вручила компанії одразу три постанови про обшуки, повідомила прес-служба підприємства.

«Наразі обшуки тривають одночасно в особистому будинку президента компанії, на виробництві (м. Золотоноша) та в київському офісі. В київський офіс поліція вдерлася силоміць та розтрощила вхідні двері, хоча представники компанії мирно намагалися впустити поліцейських в приміщення», — зазначається у повідомленні.

На підприємстві додають, що такі дії неприпустимими.

«Висловлюємо своє обурення замовним характером дій працівників ГСУ МВС та Генеральної прокуратури», — підсумували в «Еконії».

У свою чергу Федерація роботодавців України (ФРУ) відреагувала на дії силовиків.

«Федерація роботодавців України обурена діями силовиків по відношенню до ТОВ ПІІ «Еконія» і буде звертатися до Офісу Генерального прокурора та Державного бюро розслідувань з вимогою дати належну оцінку подіям, що відбуваються», — зазначають в ФРУ.

У Федерації уточнюють, що «Еконія» – це сучасне обладнання та охайні цехи, де виробляється продукція під добре відомими торговими марками «МАЛЯТКО», «АКВУЛЯ», «ЙОДО», «ЧИСТИЙ КЛЮЧ» та іншими.

«Еконія» – це не тільки найсучасніше виробництво і бюджетоутворююче підприємство Черкащини (150 робочих місць), а й компанія, що робить значний вклад в культурно-соціальний розвиток життя Черкащини, а також наразі бере активну участь у боротьбі з корона вірусом шляхом реалізації соціального водного проекту на допомогу лікарям. За свою історію це успішне підприємство двічі зазнавало рейдерських атак, яких було успішно відбито, у тому числі за підтримки ФРУ. Наразі ж, як здається, здійснюється третя спроба – вже за участі силових органів держави», — додали у ФРУ.

*

Top