Міжнародна підтримка України: Британія працює над новим пакетом військової та економічної допомоги

Борис Джонсон працює з союзниками над пакетом підтримки України

Британія працює над пакетом військової підтримки та економічної допомоги для України через зростання загрози російського вторгнення, про це повідомив пресслужба Бориса Джонсона, подробиці обяцяють оприлюднити найближчим часом, пише ReutersPA Media, передає Hubs.ua.

Прессекретар повідомив, що прем’єр-міністр Борис Джонсон працює з союзниками над пакетом підтримки України. Про нього  буде оголошено найближчими днями.

«Криза на кордоні України досягла критичної точки. Уся наявна у нас інформація засвідчує, що Росія у будь-який момент може спланувати вторгнення в Україну. Ще є можливість для деескалації і дипломатії, і прем’єр-міністр продовжуватиме невпинно працювати разом з нашими союзниками, аби змусити Росію відійти від краю прірви», – повідомив речник Джонсона.

Нагадаємо, Борис Джонсон здійснить поїздку до Європи наприкінці цього тижня, щоб заручитися підтримкою та покласти край протистоянню з РФ. Хоча подробиць про те, які держави Джонсон відвідає, не надходило, в його офісі заявили, що він хоче більше взаємодіяти з країнами Північної Європи та Балтії.

Як повідомлялось раніше, Велика Британія посилила санкції проти РФ.

*

Top