Льотчикам ЗСУ підвищили зарплату, – Міноборони
Фото: Прес-служба Міністерства оборони України

Підвищене грошове забезпечення нараховується з 1 січня 2022 року

Міністерство оборони України з 1 січня підвищило зарплати льотчикам Збройних сил України (ЗСУ), повідомила пресслужба Міноборони, передає Hubs.ua.

«Розвиток військової авіації і ППО – це один з наших пріоритетів. Бойова авіація – це в першу чергу люди. Це фахівці високої кваліфікації, в підготовку яких держава інвестує значні ресурси. Я вже відзначав, що минулого року нам вдалося на 2,5 млрд грн. збільшити бюджет Міноборони. І ці кошти будуть спрямовані на перший етап підвищення грошового забезпечення для низки категорій військових», — сказав міністр оборони.

За словами міністра, вже підвищили виплати медикам, що практикують. Пілоти у ЗС України з 1 січня також отримуватимуть конкурентні виплати не лише в середньому в економіці, а й порівняно з колегами в інших відомствах сектору національної безпеки та оборони.

«Готуючи системну реформу грошового забезпечення, ми продовжуємо працювати над покроковим підвищенням виплат в межах тих ресурсів, які залучаємо. До кінця січня будуть ще рішення у цій сфері. Наша мета – протягом року поступово підготуватися до синхронної реалізації у 2023 році кадрової реформи та реформи грошового забезпечення у рамках тих завдань, які ставить президент України», — добавив  Резніков.

Як повідомлялось раніше, деяким категоріям поліціянтів підвищать зарплати.

Один коментар;

*

Top